ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

Μάθετε για τα σύγχρονα υλικά

Γυψοσανίδα

Η γυψοσανίδα είναι ένα σύγχρονο δομικό υλικό απεριορίστων δυνατοτήτων με το οποίο μπορούμε να κάνουμε τοιχοποίοιες, οροφές, πάγκους, ράφια, επενδύσεις τζακιών.

Η γυψοσανίδα εκτός από την ευελιξία της, διαδόθηκε ευρύτατα και λόγω της θερμομόνωσης, της ηχομόνωσης, του ελέγχου της υγρασίας και της αντοχής της στη φωτιά. Προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο στην κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση, παρέχει υψηλή πυροπροστασία, ενώ έχει μεγάλες δυνατότητες ηχομόνωσης.

Λόγω της πλαστικότητάς της, η γυψοσανίδα μπορεί να μεταμορφώσει κυριολεκτικά έναν χώρο με άριστα κομψοτεχνήματα, όσο δύσκολα ή πολύπλοκα κι αν φαντάζουν με άλλα υλικά. Εάν επιθυμείτε να μικρύνετε τους χώρους σας, να αλλάξετε τη διαρρύθμιση, να προσθέσετε χωρίσματα ή και οροφές, ψευδοροφές και πατάρια, οι κατασκευές από γυψοσανίδα έχουν δημιουργηθεί ακριβώς για αυτό. Είναι ελαφριές, ελαστικές και σε πολλές περιπτώσεις πιο ανθεκτικές από τα συμβατικά υλικά.

Τσιμεντοσανίδα

Η τσιμεντοσανίδα είναι ένα άλλο σύγχρονο δομικό υλικό για ταχύτατες και ανθεκτικές εξωτερικές κατασκευές

Τα συστήματα εξωτερικής δόμησης με τσιμεντοσανίδες θέτουν νέα δεδομένα στο σχεδιασμό και την κατασκευή κτηρίων. Παρέχουν σε αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και ιδιώτες μιας υψηλής ποιότητας εναλλακτική μέθοδο κατασκευής, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους όπως η κατασκευή τοιχοποιίας από πλινθοδομή. Οι τσιμεντοσανίδες χρησιμοποιούνται σε ποικίλα συστήματα τοιχοποιίας, εξωτερικών οροφών, ανακατασκευής προσόψεων και άλλων ειδικών εξωτερικών εφαρμογών. Συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των συστημάτων ξηράς δόμησης και αποτελούν ένα σταθερό υπόβαθρο, ικανό να αντιστέκεται στα ακραία καιρικά φαινόμενα του αέρα, του χιονιού και της βροχής.

Ένα μικρό δείγμα

Τα έργα μας

  • ΟΛΑ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Αίθουσα υποδοχής

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Υπνοδωμάτιο

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ, ΟΜΟΡΦΙΑ

Είσοδος, υποδοχή

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Καθιστικό